Copyright 2015 Tuti.lt

2018 meilės horoskopas

AVINAS

2018 metai žada palankias aplinkybes ir situacijas. Esantiems draugiškuose santykiuose tikėtinas perėjimas į rimtesnį statusą. Meilės reikaluose viskas priklausys nuo jūsų pačių. Deja, bet žvaigždės perspėja, kad dėl didelio impulsyvumo ir noro bet kur lyderiauti, galite rimtai susikivirčyti su partneriu. 2018 metais šios savybės jums nepadės, o tik kenks. Pasistenkite savo emocijas ir norą pirmauti nukreipti kažkur kitur (į darbą, sportą), o meilės reikaluose laikykitės ramumo ir kuo daugiau atvirai kalbėkitės. Ieškantiems poros metai žada palankias galimybes. Tačiau naujos pažintys nebūtinai taps ilgalaikėmis. Tiesiog jums patiems bus labai sunku apsispręsti dėl savo jausmų: vienu momentu rodysis jog tai ideali pusė, kitą – kad šis žmogus kažkoks nesusipratimas jūsų gyvenime.
JAUTIS

Sukūrusiems tvarius santykius dar iki šių metų, žvaigždės rimtų pokyčių nežada. Jūsų santykių kasdienybė judės įprasta ir stabilia vaga. Tiems, kurie sau ieško poros, jau metų pradžioje žadamos pažintys. Meilė gali įsiliepsnoti staiga ir taip stipriai, kad su mylimuoju/ąja nenorėsite niekada daugiau išsiskirti. Metai visiems palankūs šeimos kūrimui, tačiau gerai apie tai pagalvokite, juk nemėgstate rizikuoti.
DVYNIAI

Santykių fronte ramybės, deja, pažadėti negalima. Žvaigždės numato karštus santykių pasiaiškinimus ir pakeltą toną. Po tokių atvirumo valandėlių namuose gali pritrūkti indų! Kai kurios poros gali nuspręsti santykiuose padaryti pauzę (pertrauką). Pabuvimas atskirai būtų puiki profilaktika ir būdas suprasti, ar su partneriu vis dar norite toliau tęsti santykius, ar jau laikas vienas kitą paleisti. Neesantiems ryšyje žvaigždės numato trumpalaikius aistros ir meilės proveržius. Jūs patys nebūsite nusiteikę ilgalaikiams santykiams, todėl velsitės tik į trumpus romaniūkščius.
VĖŽYS

Ateinantys metai energetiškai atitinka Vėžių prigimtį. Tai reiškia, kad šeima kaip vertybė, jaukūs namai taps ne tolima svajone, o realia galimybe. Labai tikėtina, kad daugelis susikurs šeimas ir susilauks vaikų. Bus puikios galimybės įsigyti namus savo šeimai. Ieškantiems poros metai žada sėkmę tarp priešingos lyties atstovų.
LIŪTAS

2018 metais Liūtai meilės reikaluose bus šiek tiek lengvabūdiški. Ieškantys poros bus nusiteikę labiau flirtui ir dėmesiui, nei rimtiems pokalbiams apie ateities planus. Įsipareigoti tikrai nesiverš, tik mėgausis procesu. Esantys santykiuose kažkokių rimtų pokyčių nepatirs. Gyvenimas tekės įprasta ir nusistovėjusia vaga. Žvaigždės pataria skirti dėmesio savo antrajai pusei, kad ši jaustūsi svarbi ir reikšminga jūsų gyvenime.
MERGELĖ

Nors Mergelės iš prigimties labai atsidavusios savo porai, 2018 metais ši taisyklė greičiausiai negalios. Jūsų pačių didžiai nuostabai į santykius imsite žiūrėti visiškai kitu kampu. Jums būdingą pastovumą keis nenuspėjamumas ir nesibaigiantis flirtas. Ieškantys sau poros bus nusiteikę laisviems santykiams, todėl įsipareigoti neskubės.
SVARSTYKLĖS

Ateinančiais metais meilės fronte pūs nepastovūs vėjai. Tačiau dėl jūsų pačių nepastovumo ir kintamumo. Tai jei kažkas nepavyks ar nesusiklostys, kaltinkite save. 2018 metais daug savo jėgų ir laiko skirsite darbui, todėl šeimyninis gyvenimas gali rimtai stokoti jūsų dėmesio. Tiems, kurie vis dar ieško sau poros, žvaigždės suteiks nemažai galimybių. Stenkitės ieškoti tokio žmogaus, kuris bus geras draugas/ė, tuomet tikimybė išlaikyti santykius ilgiau padidės.
SKORPIONAS

Šioje srityje 2018 metais ramybės tikrai nebus. Esantys ryšyje susidurs su rimtais santykių išbandymais. Pirmasis – jūsų išaugęs egoizmas kels partnerio nepasitenkinimą, todėl teks rimtai įrodinėti, kad yra kitaip. Kitas išbandymas – jūsų naujos meilės ir aistros. Jei norite išsaugoti saugų namų lizdą, gerai pagalvokite. Ieškantiems santykių daug tikėtis neverta, na nebent trumpalaikio flirto.
ŠAULYS

Vienišiems zodiako atstovams metai žada audringą romaną. Nusiteikite trumpiems, tačiau labai intensyviems ir audringiems jausmams. Sukūrusiems jaukų šeimos lizdelį metai reikšmingų pokyčių nežada. Na, nebent iš partnerio galite sulaukti priekaištų, kad mažai laiko leidžiate kartu. 2018 metais tai galėsite pataisyti: žvaigždės žada įspūdžių pilną kelionę dviese ir daug malonių meilės akimirkų.
OŽIARAGIS

Šioje srityje pūs permainų vėjai. Tiems, kurie yra tvirtame ryšyje, galimi nesutarimai ir nepasitenkinimas santykiais. Bėda ta, kad labai daug laiko praleidžiate tarp savo namų sienų ir tai kuria tam tikrą monotoniją ir rutiną santykiuose. Išvykite kartu pailsėti, sugalvokite bendrą veiklą kartu, tuomet santykiai įgaus naują kvėpavimą. Vienišų laukia netikėta meilė kelyje. Iš pradžių neteikianti daug vilčių, vėliau pasirodys tvirta ir ilgalaikė.
VANDENIS

Esantiems santykiuose Vandeniams metai žada jausmų sustiprėjimą ir aistros sugrįžimą. Atrodys, kad savo išrinktąjį/ąją pamilote iš naujo. Vienišiems zodiako atstovams 2018 metai padovanos daug meilės euforijos ir švelnumo. Nauja meilė jums suteiks daug gilių jausmų ir išgyvenimų, kad net ryšitės susisieti ilgalaikiais santykiais. Žvaigždės sako, jog su šiuo žmogumi praleisite kartu daugybę metų.
ŽUVYS

Tiems, kurie yra ryšyje, sukūrę šeimą, 2018 metais bus nemažai momentų, kuomet rimtai svarstysite, kiek verta likti santykiuose. Deja, žvaigždės sako, kad jums nepavyks užkrauti šios atsakomybės partneriui, turėsite paskutinį žodį tarti patys. Sprendimas turi būti priimtas remiantis asmeniniais potyriais, o ne tuo, ką sako apie jūsų santykius aplinkiniai. Vienišos Žuvys labiau blaškysis, nei kryptingai sieks simpatijos dėmesio. Panašu, jog nesate tikri tuo, ko norite.


Bandėte meilės ieškoti internete? Papasakokite, kaip sekėsi: ar teko nusivilti, o gal atvirkščiai, radote ten meilę? Ar teko susidurti su tuo, kad realybėje virtualiai sutiktas žmogus atrodė visiškai kitaip? Jūsų nuomonės laukiame el.paštu kurį galite mums parašyti užpildę formą kontaktuose.

PASIŪLYK STRAIPSNĮ